Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
Als je op zoek bent naar promotionele USB sticks van hoogstaande kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2006 hebben wij al duizenden bedrijven, scholen en organisaties verblijd met onze USB sticks van hoogstaande kwaliteit. 

Kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit!
Onze missie is om jouw te helpen bij het uitvoeren van een succesvolle promotie-actie. Van de materialen die we gebruiken tot de apparatuur, wij zorgen ervoor dat d
een hoge kwaliteit is ingebouwd in alle stappen van het productieproces.
Wij gebruiken alleen klasse-A-geheugen componenten van gerenommeerde leveranciers zoals Samsung, Intel, Hynix en Micron. Bovendien, onze kwaliteitscontrole kent zeven stadia van inspectie die nauwlettend in de gaten worden gehouden. Wanneer je voor ons kiest, zorgen wij ervoor dat je betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige USB-sticks krijgt met heldere en scherpe afbeeldingen die je met trots kunt gebruiken om jouw bedrijf of organisatie te promoten.

Je vermaakt met Onze vriendelijke en professionele service
We hebben een passie voor klantenservice. Vanaf het begin, zal een goed getrainde en toegewijde account manager toegewezen worden om u te ondersteunen tijdens het gehele proces om ervoor te zorgen uw project op rolletjes loopt en op tijd geleverd. Door onze constante kwaliteit en eersteklas klantenservice, hebben we de beste klantenbinding tarief in de industrie.

Enkele feiten en statistieken over ons
  • Onze 6 dagen levertijd is de snelste in de markt.
  • Meer dan 10.000 klanten wereldwijd vertrouwen ons, waaronder Fortune 500 bedrijven, rock bands, and scholen.
  • Anders dan andere leveranciers, die zich richten op wederverkoop, hebben wij onze eigen ISO-9000 gecertificeerde fabriek die contunie hoge kwaliteits USB kaarten levert met de snelste levertijd in de industrie.
  • Onze fabriek is ISO 9001:2015 gecertificeerd: dit betekent dat onze producten geproduceerd worden volgens de hoogste standaarden.
  • Onze producten zijn geheel RoHS verzekerd.
  • We produceren duizenden USB kaarten elke dag. Voor vragen of meer info over onze producten en services, neem dan contact op via ons gratis telefoonnummer 0800-02 00 510 (NL) of stuur ons een e-mail.
Meer dan 10000 Klanten Vertrouwen Ons
Cients