Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
Geheugencapaciteiten
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Levertijd
5 werkdagen
Kleuren
Milieu Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Personalisering
Zeefdruk
Laser gravering
Printgebied
Bedrukbaar gebied

Voorkant: 78.5mm X 47mm
Achterkant: 78.5mm X 47mm

Alloy USB kaart Services

AutoRun
Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.
Data Upload
Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
Data Beveiliging
Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.
Volumenaam
Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.

Alloy USB kaart Accessoires:

Blister Pack
Het Blister Pack, oftewel 'retail pack', is vervaardigd van transparant PVC en heeft een uitsparing om het op te hangen. Het Blister Pack heeft een witte achterkant. Indien gewenst kunnen wij de achterkant in full color bedrukken. Tevens heeft het Blister Pack ruimte voor het bevestigen van een nekband.
Magnetisch Doosje (Card)
Het Magnetische doosje (Card) is een stijlvolle en degelijke manier om de bedrukte USB-kaart in te presenteren. Met magnetisch doosje heeft een magnetisch sluitmechanisme, een op maat gemaakt schuimbed en beschikt over een groot bedrukkingsgebied voor uw logo, slogan of merknaam.
Door het grote drukkingsgebied, is het magnetische doosje een ideaal accesoire om uw logo, merknaam of slogan onder de aandacht te brengen bij uw huidige of potentiele klanten.

Magnetisch Doosje (Medium)
Het magnetische doosje medium is groter dan de reguliere versie, het standaard magnetische doosje, en heeft tevens een wit schuimen binnenkant dat is uitgesneden naar het gewenste product. De deksel kan met een logo of slogan bedrukt worden door middel van zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Nekband
De lanyard (7mm breed) geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen en zal standaard onbedrukt aangeboden worden.
Presentatie Blik
Het presentatieblik heeft een passende binnenkant, aangepast specifiek op het product/model.. Het deksel kan voorzien worden van een logo.
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.

Alloy USB kaart Technische:

Afmetingen en gewichtlengte: 85.5mm (3.37 inches)
Breedte: 54mm (2.13 inches)
hoogte: 2.6mm (0.1 inches)
gewicht: 17.59 gram (0.62 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram
Operationele condities
  • Bedieningstemperatuur: 0° to 45° C (32° to 113° F)
  • Relatieve vochtigheid: 0% to 95% non-condensing

Bekijk CE & FCC Certifikaat
StandaardverpakkingVerpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags. Voor alternatieve verpakking zie.
SysteemvoorwaardenWindows 2000/XP/2003/Vista , Mac OS X en hoger.

vista flash drive
Windows ReadyBoost ondersteuningflash drive bag De volgende capaciteiten van dit model ondersteunen Windows ReadyBoost: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB

Samples

Samples-Alloy
Download PDF