Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
USB Card Wanneer u een product in een specifieke kleur wilt hebben die niet in onze standaard kleurenrange beschikbaar is (bijvoorbeeld wanneer u specifieke bedrijfskleuren gebruikt), dan kunnen wij het product produceren met de exacte Pantone® kleur die u nodig heeft.

Pantone® kleur matching drinkwaren

Wanneer u een product in een specifieke kleur wilt hebben die niet in onze standaard kleurenrange beschikbaar is (bijvoorbeeld wanneer u specifieke bedrijfskleuren gebruikt), dan kunnen wij het product produceren met de exacte Pantone® kleur die u nodig heeft.
USB Card Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.

Data Upload

Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
USB Card We kunnen de body van de waterfles naar de kleur van uw huisstijl aanpassen via onze Pantone® matching service. Beschikbaar bij een afname vanaf 500 stuks

Pantone® Matched waterfles

We kunnen de body van de waterfles naar de kleur van uw huisstijl aanpassen via onze Pantone® matching service. Beschikbaar bij een afname vanaf 500 stuks
USB Card Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.

AutoRun

Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.
USB Card Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.

Data Beveiliging

Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.
USB Card <div>
	Met onze Pantone® Fabric Service kunnen wij de kleur van het gezichtsmasker identiek maken aan uw bedrijfskleur. Met deze service, ook wel Dye Sublimation genoemd, stemmen wij de kleur van het gezichtsmasker precies af op de Pantone®-referentiecode die u ons geeft. Vanwege de complexiteit van het proces is deze service beschikbaar bij bestellingen vanaf 100 stuks.</div>

Pantone® Stof Service

Met onze Pantone® Fabric Service kunnen wij de kleur van het gezichtsmasker identiek maken aan uw bedrijfskleur. Met deze service, ook wel Dye Sublimation genoemd, stemmen wij de kleur van het gezichtsmasker precies af op de Pantone®-referentiecode die u ons geeft. Vanwege de complexiteit van het proces is deze service beschikbaar bij bestellingen vanaf 100 stuks.
USB Card Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.

Volumenaam

Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.
USB Card Translation not found: SOLUTION_ES

Translation not found: SOL_ES

Translation not found: SOLUTION_ES
USB Card Kleurenmix is mogelijk. Kies 2 verschillende standaardkleuren voor de aparte onderdelen

Kleurenmix 

Kleurenmix is mogelijk. Kies 2 verschillende standaardkleuren voor de aparte onderdelen