Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
USB Card Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.

Data Upload

Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
USB Card Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.

AutoRun

Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.
USB Card Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.

Data Beveiliging

Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.
USB Card Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.

Volumenaam

Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.