Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
Wat is uw Levertijd?
Aangezien we onze eigen fabriek hebben, kunnen wij u hoge kwaliteit USB kaarten leveren op zeer korte termijn. Onze producten hebben een levertijd (tijd van bestelling tot levering) van slechts 6 dagen voor bestellingen tussen de 10 tot 5000 eenheden. Voorbeeld: bestel 500 Wafer Series USB kaarten bedrukt met een logo in 4 kleuren en vooraf geladen met uw gegevens, en u zult deze binnen 6 dagen ontvangen wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst! Als u 5000 bedrukte USB kaarten wenst, hebt u ze waarschijnlijk in dezelfde tijdspanne. Sterker nog, uit ons onderzoek blijkt dat we gemiddeld veruit de snelste leverancier van custom branded USB kaarten zijn in de wereld.

Hoe komt een Logo op de  USD Drives te staan
?
  • Het type product en het materiaal gaat meestal gepaard met een bepaalde print of branding methode. Onze in-house afdelingen zijn gespecialiseerd in elke onderstaande grafische methode om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.
  • Zeefdruk - zeefdruk is het meest geschikt voor logo's met 1 tot 4 kleuren die geen schaduw of kleurschakeringen hebben. Voordat er gedrukt wordt, wordt de inkt op maat gemengd om de Pantone® kleur referenties van de proefdruk te bepalen (een proefdruk is een elektronisch document dat laat zien hoe uw logo/details eruit zullen zien op een bepaald product) . Zeedruk werkt het beste op plastic USD kaarten.
  • Laser Gravering - Lasergraveren geeft een zeer precieze en schone afwerking en is ideaal voor logo's met een scherpe en goed gedefinieerde kantlijnen.

Wat voor soort USB data diensten biedt u aan?
Wij bieden het vooraf laden van gegevens, bestanden vergrendelen en auto-run functie aan en nog veel meer. Gelieve de Producten sectie te raadplegen voor meer informatie.


Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
  1. Neem via e-mail of telefoon met ons contact op en wij mailen u een volledige prijslijst, verzenden samples, en zorgen voor een virtueel bewijs dat u laat zien hoe je logo eruit zal zien op het product. Een account manager zal aan u  worden toegewezen om u doorheen het proces te begeleiden. Het is op geen enkel moment verplicht om te bestellen. Let op: Het proces zal sneller verlopen indien u uw logo met hoge resolutie of  in vector-bestand stuurt.
  2. Bekijk de proefdruk die we u via e-mail hebben verstuurd. U kan zoveel wijzigingen aanvragen als u wenst of vraag naar eventuele aanvullende informatie die u nodig heeft.
  3. Bestel online -  je wachtwoord opvragen dan inloggen via onze klantenservice en gebruik de bestelling tool - het is snel en eenvoudig! U kunt ook bestellen via uw account manager - email hem of haar met een orderbevestiging of bestelling. Noem de hoeveelheid, de geheugencapaciteit, accessoires, levering en factuuradres samen met eventuele andere relevante informatie. Vergeet niet om de proefdruk die u wilt gebruiken toe te voegen.


Hoe betaal ik en wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u instructies over hoe te betalen via e-mail. Het is snel en simpel - we accepteren alle betaal methoden van kredietkaart tot bankoverschrijving. Voor sommige vaste klanten, de publieke sector, en groteren ondernemingen, hebben wij aangepaste kredietvoorwaarden. Let op: Voordat we uw bestelling  kunnen versturen moeten we uw betaling hebben ontvangen, tenzij u met ons bepaalde kredietvoorwaarden bent overeengekomen.Heeft u een minimale bestelhoeveelheid?
Terwijl anderen een minimale bestelhoeveelheid van 100 tot 200 eenheden hebben is onze minimale bestelhoeveelheid slechts 10 eenheden. Sterker nog, we moedigen het bestellen van kleine hoeveelheden aan.Bieden jullie samples aan?
Ja


Hoeveel kosten USB kaarten?
De belangrijkste factoren die de prijzen bepalen, zijn de geheugencapaciteit en de grote van de bestelling. Let op, de prijs van het geheugen varieert afhankelijk van de marktomstandigheden. Neem contact met ons op of vul het online offerte formulier in, en zij zullen u voorzien van een accurate offerte. U bent op geen enkel moment verplicht een bestelling te plaatsen.Hoeveel data kan er op een USB kaart?
De opslagcapaciteit is strikt afhankelijk van het geheugen van het product. Onze USB kaart producten hebben een geheugen van 32MB tot 16GB. Om een schatting te maken van de grootte die u nodig heeft, het gemiddelde foto formaat is 2MB, een gemiddeld muziek bestand is 4MB, en de gemiddelde film grootte is 500MB.Wat is de garantieperiode?
Al onze producten hebben een garantie van 10 jaarWelke certificaten heeft uw bedrijf?
Ons bedrijf is ISO 9001:2015,  14000 en FFC gecertificeerd.Zijn uw producten RoHS gecertificeerd?
Ja. Al onze producten zijn RoHs gecertificeerd.
Wat is uw retour beleid?
We verzamelen gratis en direct vanaf elke locatie waar u zich bevindt. Als we het verkeerd doen, maken we het heel snel goed. 100% tevredenheid gegarandeerd.

 

Welke merken geheugen gebruikt u in uw producten?
Om u de de hoogste kwaliteit producten te kunnen bieden, gebruiken wij alleen 'Grade-A' kwaliteit geheugen van gerenommeerde leveranciers zoals Samsung, Hynix, Intel, Micron, en gebruiken wij dezelfde componenten als Apple en Sony,.Waar kan je leveren?
Op dit moment leveren wij aan alle EU-landen, de VS, Canada, Australië, Hong Kong en Singapore.Waarom zou ik bij u op maat gemaakte USB kaarten bestellen?
wij hebben ons gevestigd als betrouwbare leverancier van op maat gemaakte USB kaarten aan bedrijven, scholen en overheidsorganisaties wereldwijd. Dankzij onze eigen ISO-9000 gecertificeerde fabriek, kunnen wij consistent USB kaarten van hoge kwaliteit leveren met de kortste levertijden in de industrie. Bovendien zijn wij gepassioneerd door klantenservice, en zullen we doen wat nodig is om u te helpen bij een succesvolle promotie.