Telefoon: (650) 938-3500 (US) Nederland
USB Business Cards
USB Card Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.

Data Upload

Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
USB Card Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.

Data Beveiliging

Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.
USB Card Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.

AutoRun

Deze functie zorgt ervoor dat vooraf geuploade data, zoals een presentatie, automatisch wordt gestart wanneer de gebruiker zijn / haar USB stick in de computer plugt.
USB Card De Bluetooth<sup style=® naam is wat de gebruiker ziet verschijnen op zijn smartphone of tablet wanneer hij verbinding maakt met het Audio-product. We kunnen deze naam aanpassen aan jouw organisatie om deze nog meer in de picture te zetten. Wanneer je van deze service liever geen gebruik maakt, krijgt het Audio-product een standaard naam zoals 'Promotional Speaker' of 'Promotional Headphone'." />

Bluetooth® Name

De Bluetooth® naam is wat de gebruiker ziet verschijnen op zijn smartphone of tablet wanneer hij verbinding maakt met het Audio-product. We kunnen deze naam aanpassen aan jouw organisatie om deze nog meer in de picture te zetten. Wanneer je van deze service liever geen gebruik maakt, krijgt het Audio-product een standaard naam zoals 'Promotional Speaker' of 'Promotional Headphone'.
USB Card Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.

Volumenaam

Het 'volume etiket' is de naam die aan het geheugenproduct wordt toegewezen wanneer de schijf gemaakt wordt of voor het eerst wordt. Op uw verzoek kunnen wij de naam naar uw wensen aanpassen.